Kpss ile ilgili arananlar kafalara takılan sorulara cevaplar...

İzleyiciyi Ekran Başına Kitleyen Akrep Dizisi Konusu Nedir?

0 1

 

Star TV’de 1441 Productions imzası taşıyan Akrep dizisi yönetmen koltuğunda Gökçen Usta yer alıyor. Dizinin senaristliği Erkan Birgöre’e ait olup akrep dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile de göz dolduruyor.

Akrep yapısı itibari ile hem düşmanı zehirler hem de kendisini sokar. Bu durumun anlatıldığı Akrep dizisi yapımcılığını İrfan Şahin yapıyor. Dizide lanet, intikam, annelik, ihanet ve aşkın savaşı anlatılıyor.

Akrep Dizisi Konusu

Usta tiyatro sanatçısı Demet Akbağ dizide Perihan Emgen karakterine hayat veriyor. Perihan Emgen uzun uğraşlar ve çalışmalardan sonra kendne ve ailesine güzel bir hayat kurar. Kocaman bir evde kızı, torunları ve damadı ile beraber yaşar.

Tırnakları ile kazıyarak bir hayat kuran Perihan, damadını pek sevmese de kızının hatırı için ona dayanır. Akrep dizisi; Perihan ve ailesinin yaşadığı son derede rahat, konforlu ve iktidarlı hayatı ve geçmişten gelen birinin Perihan ve ailesinin hayatına bomba gibi düşmesini konu alıyor.

İzleyiciyi Ekran Başına Kitleyen Akrep Dizisi Konusu Nedir?

Bu geçmişten gelen biri Kırmızı Oda dizinde de oynayan Evrim Alasya’nın canlandırdığı Ferda olur. Ferda, Perihan’ın ilk evliliğinden olan kızıdır; ancak Ferda daha bir yaşında iken terk eder. İntikam almak için gelen Ferda, intikamına önce Perihan’ın damadının sevgilisi olmak ile başlar.

Bir gün karakoldan bir telefon gelir ve herkesin hayatı sonsuza dek değişir. Perihan, kızı Berna’nın öldüğünü öğrenir. Polislere göre Berna’nın intihar etmiş olması daha kuvvetli bir ihtimaldir. Bir yandan da hapishanede olan Ferda’nın karşısında gencecik bir avukat vardır ve Ferda, avukata Perihan’ın hayatını neden alt üst ettiğini anlatır.

Akrep dizisi konusu itibari ile daha çok kadınların savaşı, aşk, ihtiras ve intikam sarmalında dönüyor. Emgen Ailesi’nin torunları, Ferda’nın kızı ve komşusu İpek ile Arasın da hayatları anne ve kız savaşının ortasında kalır ve tamamen değişir. Ferda Kendirci her ne kadar tırnakları ile kazıyıp bir mahalle kuaförü sahibi olsa da Perihan’ın sahip olduklarının da peşine düşer.

Yayınlanan tanıtımları ile de dikkat çeken Akrep dizisi, ilk bölümü ile sosyal medya da büyük yankı uyandırdı. Bu senenin iddialı yapımları arasında gösterilen Akrep dizisi çekimleri İstanbul Beykoz’da gerçekleşiyor. Bazı sahneleri Büyükçekmece gölünde bazıları ise Kocaeli Darıca’da çekiliyor.

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.