Kpss ile ilgili arananlar kafalara takılan sorulara cevaplar...

5 Muhteşem El Yapımı Sevgililer Günü Hediyeleri

0 0

Sevgililer gününde tüm dünyada hediye telaşı yaşanmaktadır. Mağazalar birbiriyle indirim yarışına girmektedir. Bu dönemde ister hazır hediyeler ister de manevi hediyeler el yapımı çeşitlerini almanız mümkündür. Emek gösterilen her hediye hazır alınan hediyelere göre daha fazla değer taşımaktadır. Bu sebeple el yapımı hediyelerle sevdiklerinizin gönlünde taht kuracaksınız.

El Yapımı Sevgililer Günü Hediyeleri Nelerdir?

El yapımı sevgililer günü hediyeleri karşınızdakine sevginizi göstermenin en güzel yoludur.  El yapımı hediyeler ve yapılışları biraz zaman alıp uğraştırsa da sonucu görünce siz de çok beğeneceksiniz. Hazır alınan hediyelerin çoğu birbirini tekrarlamakta ve kullanıp atılan hediyeler olmaktadır. El yapımı hediyeler ile aşkınızı bir ömür yaşatmanız ve hafızalarınızda harika anılar biriktirmeniz mümkündür.

1. El Yapımı Sevgililer Günü Hediyeleri:  Anı Defteri Oluşturmak

El yapımı sevgililer günü hediyeleri ve erkek sevgiliye el yapımı hediye hazırlama işine girişenler için anı defteri oluşturmak çok doğru bir hediyedir. Her insan yaşadığı anıları hafızasında canlı tutmak ister. Böylelikle hazırladığınız anı defteri sayesinde fotoğraflara baktıkça o güzel günlere gitmeniz ve aşkınızın tazelenmesi mümkündür.

Anı defteri, arkadaşa hediye yapımı kolay yolları arasında da yer alır. Sevdiğiniz herkese bu anı defterini hediye edebilirsiniz. Anı defterinin olmazsa olmazı fotoğraflardır. İçerisinde güzel anılarınızın bulunduğu fotoğrafları çıkartıp önceden alınan anı defterine yapıştırılmalıdır. Daha sonra her fotoğrafın altına tarih atılmalı ve fotoğrafı anlatan birkaç cümle yazılmalıdır.

Fotoğraflar arasına boş sayfalar bırakarak sevdiğinizi anlatan mektuplar yazabilirsiniz. İnternetten araştırma yaparak kâğıtlardan şekiller bulup bunları kumaşlara çizerek deftere yapıştırmanız renklilik katacaktır. Sevgiliniz için şark söyleyip bunu kaydedebilir ve CD’ye atarak deftere koyabilirsiniz. Yıllar boyunca hatırlanacak bu özel hediye ile sevgilinizi kendinize tekrar âşık etmeniz mümkündür.

5 Muhteşem El Yapımı Sevgililer Günü Hediyeleri

2. Kutu Hazırlamak

El yapımı sevgililer günü hediyeleri arasında en fazla hazırlanan bu hediye kişilerin oldukça hoşuna gitmektedir. Sevilen nesnelerden veya ürünlerden hazırlayacağınız kutular sevginizi göstermenin en kolay yoludur. Kutu hazırlamandan önce kutunun hangi temaya uygun olacağını seçmeniz gerekmektedir. Böylece sevgilinize benzersiz ve sıra dışı bir hediye hazırlamanız mümkündür.

Abur Cubur Kutusu Hazırlama

Dünyanın en kolay doğum günü hediyesi olarak da bilinen abur cubur kutusu hazırlama paketli gıda severleri mutlu etmektedir. Kutunun içerisine çeşitli çikolatalar, şekerlemeler, jelibonlar ve cipsler koyabilirsiniz. Ayarladığınız bütçeye göre ürün çeşidini arttırabilmeniz de mümkündür. Kutuya birkaç fotoğrafınızı koyup güzel ve anlamlı bir not yazmanız hediyeyi özelleştirecektir.

Film Kutusu Hazırlama

El yapımı sevgililer günü hediyeleri arayışında olanlar için eğer hediyeyi vereceğiniz kişi film aşığıysa bu hediye tam size göre! Sevgilinizin sevdiği filmlerden yola çıkarak karakterlerle ilgili figürler koyabilirsiniz. Ayrıca seveceği tarzda DVD’ler almanız da onu çok mutlu edecektir. Kutunun içerisine patlamış mısır ve ileri tarih için bir sinema bileti koymanız sevgilinizi oldukça şaşırtacaktır.

Seyahat Kutusu Hazırlama

El yapımı hediyelerin en önemli özelliği hediye verilecek kişinin özelliklerini yansıtmasıdır. Seyahat etmeyi çok seven gezginci ruha sahip bir sevgiliniz varsa bu seyahat kutusunu hazırlayabilirsiniz. Kutunun içerisine gezilen yerleri kazıyacağı bir harita ve fotoğraf makinesi konulmalıdır. Sürpriz tatil bileti alarak bu hediyeyi daha da özelleştirebilmeniz mümkündür.

Kahve Kutusu Hazırlama

El yapımı sevgililer günü hediyeleri kahve tutkunu olan kişiler için de hazırlanılabilir. Türk kahvesi veya filtre kahve seven bir sevgiliniz varsa kutunun içine bu kahveleri koyarak başlamalısınız. Daha sonra kahveyi içeceği güzel bir fincan takımı ve kahveyi demleyeceği french press, filtre kahve makinesi gibi aletler konulabilir. İçerisine güzel bir not ekleyerek sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

3. 365 Gün Kavanozu Yapmak

Sevgiliye el yapımı hediye hazırlama sanıldığının aksine kolay bir hediyedir. Sevgilinize her güne özel olarak yazdığınız notlardan oluşan bir kavanoz hediye etmek çok anlamlı ve özel bir hediye olacaktır. Yazacağınız notların bazılarını edebiyatçıların ünlü sözlerinden derleyebilmeniz de mümkündür. Bu sayede sevgilinizin size olan sevgisi her gün daha da artacaktır.

5 Muhteşem El Yapımı Sevgililer Günü Hediyeleri

4. Örgü Örmek

El yapımı sevgililer günü hediyeleri içerisinde örgü örmek çok sık tercih edilen hediyelerden biridir. Erkek sevgiliye yapılacak manevi hediyeler arasında en beğenilen bu hediyeyi sevgilinize vermeniz onu bu şubat ayında sevginiz gibi ısıtacaktır. Sevgilinize istediği renkte atkı, bere, kazak gibi çeşitler örüp mükemmel bir el yapımı hediye hazırlayabilirsiniz.

5. Romantik Bir Akşam Yemeği Hazırlamak

Sevgililer günü için veya diğer özel günler için hazırlanan hediyelerin başında romantik bir akşam yemeği hazırlamak gelmektir. Sevgilinizin sevdiği yemeklerle kurulmuş bir sofra onun beğenisini kazanacaktır. Sofrayı mumlarla ve balonlarla süslemek bu anın romantikleşmesini sağlayacaktır. Sevgilinizle beraber güzel anılar oluşturmak için mükemmel bir hediyedir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.