Kpss ile ilgili arananlar kafalara takılan sorulara cevaplar...

DSI Memur Alımı Ne Zaman Başlıyor?

0 3

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Memur Alımı Şartları Açıklandı

DSI memur alımı başvuru şartları resmi olarak kurumun internet sitesinde ilan edildi. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında yer alan özel 657 sayılı devlet memurları kanunun 4/A maddesine göre memur alımı yapacağını duyurdu.

Yapılan resmi duyuruya göre memur adaylarının başvuru yapabilmesi için KPSS P3 puan türünde en az 70 puan almış olması gerekmekte. Söz konusu puan türünde en az 70 puan alan adaylar, DSİ işlerinin açtığı ilana başvurabilmektedir.

DSI Memur Alımı Ne Zaman Başlıyor?

Devlet Su İşleri Sınavı İçin Memur Adaylarından İstenen Gerekli Belgeler

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan uygulama sınavı için adaylardan birtakım son derece önemli belgeler istenmektedir. Adaylardan istenecek olan belgeler en geç 3 Şubat 2021 tarihine kadar teslim edilmesi gerekmektedir. İşte, DSI memur alımı sınavı için istenen o belgeler;

  • Diplomanızı kanıtlayan belgenin aslı ve onaylı özel bir örneği.
  • Kamu Personeli Seçme Sınavının sonuç belgesi.
  • Güncel vesikalık fotoğrafı.
  • Güncel özgeçmiş belgesi.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan uygulamalı sınavın tarihi ise ilerleyen günler içerisinde resmi olacak açıklanacaktır. Tüm duyurulardan ve gelişmelerden an ve an haberdar olabilmeniz için kurumun resmi internet sitesini takip etmeniz gerekmektedir.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Memur Alımına Başlıyor

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde yaptığı resmi açıklamayla birlikte memur alımı ilanlarını duyurmuştu. Yapılan, resmi duyuruya göre KPSS P3 puan türünde en az 70 puan alan adaylar 11 Ocak 2021 tarihinden itibaren başvurularını yapabilecek.

11 Ocak 2021 tarihinde saat 10:00 da başlayacak başvuru süreci, 20 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek. Adaylar, bu süre zarfı içerisinde başvurularını elektronik ortamda yapabilecek.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.