Kpss ile ilgili arananlar kafalara takılan sorulara cevaplar...

İzleme Rekoru Kıran Masumiyet Dizisi Konusu ve Oyuncuları

0 26

Masumiyet dizisi, Gold Film imzalı olup dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay otururken senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alınıyor. Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizi, dram türündeki Türk yapımı olup dizinin kadrosu önemli oyunculardan oluşuyor.

Masumiyet Dizisi Konusu

Masumiyet dizisi gerçek hikâyesi şeklinde pek çok soru soruluyor. Yayın hayatına yeni başlayan dizinin ilgi çekmesi üzerine dizinin uyarlama mı yoksa gerçek bir hikâyeden esinlenip esinlenmediği merak ediliyor. Fox Tv ekranlarında başlayan Masumiyet dizisi uyarlama sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. Uyarlama konusunda yapımcı ya da kanal tarafından ise herhangi bir açıklama bulunmuyor.

İddialı oyuncu kadrosu ile adından söz ettirmeyi başaran dizi, Masumiyet dizisi 1 bölüm izle şeklinde arama motorlarında aranıyor. Bir yandan sıradan insanların bulunduğu dizide öte yanda sosyetenin ünlü ailesi yer alıyor. Bahar’ın üniversite öğrencisi olan kızının yanlış bir adama âşık olması ile gelişen olaylar anlatılıyor.

Sıradan bir anne olan ve sıradan hayatların insanı olan Bahar’ın hayatı, kızı Ela’nın şiddet görmesi nedeni ile bir gecede değişiyor ve artık doğru yanlışa karışıyor. Ela’nın 19 yaş doğum gününde saldırıya uğraması ve öldü zannedilip yol kenarına atılması ile ailenin hayatı değişiyor. Öldüresiye dövülen Ela’nın haberi eve ulaştığında Bahar’ın mutlu güne hayatının en acı gününe dönüşüyor.

Hastaneye koşan Bahar, polislere tanınmış iş insanı ve sosyetenin gözde bekârlarından olan İlker Ilgaz’ı işaret etmesi ile Harun Orhun’un kızı İrem ile evlenmek üzere olan gözde bekâr gözaltına alınıyor. Sosyetik güzel olan İrem ile evlenmek üzere olan İlker Ilgaz tutuklanıp hapse yollanırken Ela için adalet arayan annenin karşısına başka bir anne olan İlker’in annesi Hale Ilgaz çıkıyor.

Masumiyet Dizisi Oyuncuları

İzleme Rekoru Kıran Masumiyet Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Masumiyet dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de ilgi çekiyor. 26 Şubat tarihinde yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciler tarafından yoğun ilgi gören dizi, her hafta Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Masumiyet dizi oyuncular bakımından da en az konusu kadar iddialı bir yapım oluyor. Dizinin başrolleri arasında Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır gibi önemli ve sevilen oyuncular bulunuyor.

Oyuncular ayrıca Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan ve Ertuğrul Postoğlu gibi isimler de yer alıyor. İzleyici tarafından geçer not alan ekranların yeni dizisi Masumiyet dizisi oyuncuları aşağıdaki gibidir:

Hülya Avşar

Güzellik yarışmasında birinci olduğu halde evlenmiş olması nedeni ile tacı elinden alınmıştır. Kariyerine 1983 yılında Fikret Hakan ve Salih Güney ile oynadığı Haram filmi ile başlayan Hülya Avşar, pek çok filmde başrol oynamıştır. Tenis tutkunu olan Avşar, dizinin başrol oyuncuları arasında bulunuyor.

Uzun zaman sonra onay verdiği bu projede Hale Ilgaz rolünde izleyici karşısına çıkıyor. İki çocuk annesi rolünde olan Avşar özellikle oğlu İlker’e çok düşkün olup dizide kibirli ve ulaşılmaz cemiyet kadını görüntüsü çiziyor.

Mehmet Aslantuğ

Pek çok dizi ve filmde rol alan usta aktör dizide Harun Orhun rolünü canlandırıyor. Adeta bir süper baba edası ile kızının yanında olan aktör, hayatındaki ilk önemli sınavını eşini kaybettiğinde yaşasa da ikinci sınavını kızını korurken yaşayacağını anlıyor.

Merdoğlu, Hırsız, Bir İstanbul Masalı, Hanımın Çiftliği, Canım Babam, Veda, Ben Onu Çok Sevdim,  Kördüğüm, Karatay ve Kardeş Çocukları gibi projelerde çalışan aktör, Masumiyet dizisi ile yine ekranlarda yer alıyor.

Deniz Çakır

1982 yılında Ankara’da dünyaya gelen Deniz Çakır, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini Kadın İsterse dizisinde Alev rolü ile gerçekleştiren başarılı aktris sonrasında Yaprak Dökümü dizisinde Ferhunde karakterini canlandırmış ve böylelikle ismini duyurmuştur.

Dizinin bir diğer başrol oyuncusu olan Deniz Çakır, Ela karakterinin annesi rolünü canlandırıyor. İki çocuk annesi olan Bahar, evlenip çocuk sahibi olduğu için üniversiteyi okumayan bir anneyi canlandırıyor. Hayallerini ve isteklerini kenara bırakan sıradan bir kadın olan Bahar, kızının yanlış bir âşık olması ile gücünün farkına varıyor ve bu ilişkinin sonlanması, kızının zarar görmemesi için her şeyi yapıyor.

İlayda Alişan

1996 yılında dünyaya gelen İlayda Alişan, Bilgi Üniversitesinde Moda Tasarım bölümü okuyor. Reklam filmleri ile kariyerine başlayan İlayda Alişan, 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisinde yer almıştır. Bu dizi dışında Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı, Bana Sevmeyi Anlat ve Çukur dizilerinde de oynamıştır. 

Ela rolü ile izleyici karşısına çıkan İlayda Yüksel, Bahar’ın 19 yaşındaki kızı oluyor. Her şeyi yapabileceğini düşünen daha yolun başında olan Ela, Z kuşağındandır. Bu neden ile dünyayı değiştireceğini bile düşünebiliyor. Olmayacak bir aşka yelken açması nedeni ile kısa zaman içinde kendi dünyası değişiyor. 

Serkay Tütüncü

Serkay Tütüncü, 1991 yılında İzmir’de doğmuş ve Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünden mezun olmuştur. İnsanlık Suçu dizisi ile oyunculuğa başlayan aktör, 2019 yılında Afili Aşk 2020 yılında ise Bay Yanlış dizisinde yer almıştır. Masumiyet dizisi İlker Ilgaz rolünde olan oyuncu, zengin ve cemiyet hayatında yeri olan birini canlandırıyor.

Kendi kimliğini tam anlamı ile bulamamış bir narsist olan İlker Ilgaz, nişanlı olup kısa zamanda evleneceği halde daha 19 yaşına bile basmamış kendinden 16 yaş küçük olan Ela ile ilişkiye giriyor. Güç, para ve gösteriş içinde geçen 35 yıllık hayatı ise sadece bir gecede tepe taklak oluyor.

Yayınlanması ile büyük beğeni toplayan Masumiyet dizisi çekimleri Kocaeli’nde gerçekleşiyor. Kapalı mekân çekimleri de aynı şehirde yapılmasının yanı sıra şehrin Kandıra, Derince, Gebze, İzmit, Dilovası, Körfez, Kartepe, Gölcük, Karamürsel, Başiskele gibi ilçelerinde de yapılıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.